Kemence, kerti sütögető, kerti tűzhely

Nem is olyan régen még minden családnak volt kemencéje, kerti tűzhelye ahol elkészíthették a Háziasszonyok, vagy épp az ügyes kezű Urak a legfinomabb falatokat családjuknak és vendégeiknek. Napjainkban reneszánszát éli az ételeink szabad tűzön való elkészítése. Ami közös benne, mindenképp szükség van egy biztonságosan, jó hatásfokkal üzemelő megbízható tüzelő berendezés.

Kemence: A leg fontosabb az, mire szeretnénk használni. Egy egyszerű pizzasütő kemence nem biztos, hogy alkalmas kenyér és hús elkészítésére.

Grillező: Lényeges mint a kemencénél, mekkora legyen, hány emberre szeretnénk sütögetni.

Bográcsozó: Halászlét, és paprikás krumplit én csak bográcsban tudok elképzelni, és bizony itt is számít milyen hatásfokkal, mennyire szabályozhatóan tüzeljük el a fát.

Kerti tűzhely: Bárki bármit is mondjon, érezni az ételen azt a kis megfogalmazhatatlan többlet élményt amit csupán az ad, hogy fa égett a lábos alatt.